Blauw Wit W O17/18 oefent tegen het ervaren 4e elftal

Gepubliceerd op 23 januari 2022 om 17:46

Net als bij alle andere clubs wordt er ook bij Blauw Wit W. naar uitgekeken dat de competitie eindelijk weer kan beginnen en dat het op zaterdag tenminste weer druk is op de velden met meerdere wedstrijden.

Helaas was het óók gisteren weer rustig op het complex van de West-Knollendammers. Naast een paar ochtendtrainingen voor diverse jeugdteams, die na afloop ook nog getrakteerd werden op warme chocomel en een koekje, stonden er alleen nog enkele oefenwedstrijden op het programma waaronder een combinatie team van de JO17 en JO18 tegen het vierde elftal van Blauw Wit W..

In dit team spelen meerdere oud eerste elftal spelers en dat was vooral in de eerste 20 minuten van de wedstrijd te merken waarin de "oude garde" ook een 0-1 voorsprong namen. Daarna nam de jeugd het initiatief in de wedstrijd langzaam over en werd de stand nog voor rust gelijk getrokken. De 2e helft ging wederom gelijk op en was het een bijzonder leuke wedstrijd waarbij door beide teams ook nog eens goed gespeeld werd.

Uiteindelijk gaf de ervaring de doorslag en werd het een 2-4 overwinning voor Blauw Wit 4, al was het grootste winstpunt dat beide teams eindelijk weer een wedstrijd konden spelen. Alle spelers genoten er dan ook van om weer op het veld te staan en daar was het uiteindelijk om te doen. Ook al was de wedstrijd voor herhaling vatbaar, hoopt iedereen vooral dat er weer snel voor de competitie gespeeld kan worden. Dan kan er op zaterdag tenminste ook weer genoten worden van een vol programma en en vol complex.

Volg Voetbal Varia ook op social media: Facebook of Instagram