WSV'30 o09.1 wint ook van SVA o09-3

Gepubliceerd op 4 december 2021 om 12:21

Gelukkig kunnen de competities in de B-categorie nog wel doorgaan, dus vanmorgen stonden de pupillen van SVA en WSV'30 tegenover elkaar. WSV'30 o09.1 had tot nu toe  alle competitiewedstrijden gewonnen en wilden deze reeks dan ook graag voortzetten tegen de o09.3 van SVA. Deze ploeg behaalde tot nu toe wisselende resultaten. Uitschieters in het positieve en soms helaas ook in het negatieve, maar vooral veel wedstrijden waarin het (minimaal) gewaagd was aan de tegenstander.

WSV'30 was vanmorgen sowieso fysiek iets sterker en in het eerste kwart waren zij ook de betere ploeg, wat resulteerde in een 0-2 voorsprong. Toen het in het tweede kwart al snel 0-3 werd, leek een "walk-over" in de maak, maar de thuisploeg knokte zich helemaal terug in de wedstrijd. Het werd eerst 1-3 en de SVA-spelertjes lieten hun koppies niet hangen toen snel daarna WSV'30 1-4 scoorde. SVA was vooral op de helft van WSV'30 te vinden en wist met 2 doelpunten de spanning helemaal terug te brengen. Helaas voor de ploeg, wist WSV'30 vlak voor rust nog de 3-5 te scoren, wat op dát moment zelfs misschien niet helemaal verdiend was.

In de tweede helft herstelde WSV'30 echter het spelbeeld en was het weer de sterkere ploeg. SVA kreeg ook nog wel een aantal kleine kansjes, maar de meeste grote kansen waren voor de bezoekers. Echter wisten de verdedigers van SVA zich steeds nog voor het beslissende schot te werpen of was het de keeper die enkele goede reddingen verrichtte. En als de SVA'ers toch kansloos waren op de inzetten van WSV'30, dan was er nog de paal of lat die meerdere keren in de weg stond.

WSV'30 was vandaag de betere ploeg en op basis van het aantal kansen had een grotere uitslag zeker gekund, maar dat verdiende de thuisploeg ook weer niet. Zonder wissels knokten zij de gehele wedstrijd voor een zo'n goed mogelijk resultaat en wisten zij het WSV'30 in sommige fases zelfs meer dan moeilijk te maken. Een 3-5 einduitslag was dan ook een verdiende en mooie uitslag voor beide ploegen....